Χρήστος Σαλατάς

O Χρήστος Σαλατάς είναι ένας από τους αθλητές που κυριάρχησαν τη τελευταία δεκαετία στον χώρο του Μuay Τhai. Ο πολύπειρος fighter κατέχει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος στις κατηγορίες Η1 &WKF. Με πολύχρονη παρουσία στα καλύτερα fightcamp της Ταϋλάνδης, με πάνω από 50 επαγγελματικούς αγώνες στο βιογραφικό του, ο Kru του Fight Lab, προετοιμάζει τους επόμενους πρωταθλητές σε μία από τις αρχαιότερες πολεμικές τέχνες στο κόσμο.

Το Muay Thai στην αρχική του μορφή (Muay Boran) αποτελεί τη μοναδική πολεμική τέχνη που έχει αναπτυχθεί και εφαρμοσθεί σε συνθήκες πολέμου.

Η τέχνη των 8 σημείων θεωρείται η κορυφαία στην όρθια μάχη και για αυτόν το λόγο αποτελεί το κορυφαίο στοιχείο εξέλιξης όλων των αθλητών που ασχολούνται σε επαγγελματικό επίπεδο με τις Μεικτές Πολεμικές Τέχνες (ΜΜΑ).xristos salatas

Σε προπονητικό επίπεδο το μάθημα αποτελεί ένα εξαιρετικό μέσο εκγύμνασης, ένα συνδυασμό αερόβιου-αναερόβιου συνόλου ασκήσεων οι οποίες απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες/φύλλα και επίπεδα φυσικής κατάστασης. Οι αθλητές του MuayThai ακόμη και σε ερασιτεχνικό επίπεδο χαρακτηρίζονται από αυτοπεποίθηση, αυτοέλεγχο, υψηλή φυσική κατάσταση, άριστη αίσθηση κ έλεγχο του σώματος και του μυαλού τους.

Ο προπονητικός σκοπός θα είναι πέραν της εκγύμνασης και της φυσικής κατάστασης, η διδαχή των βασικών αρχών της τέχνης των 8 σημείων και η ανάπτυξη ουσιαστικών στοιχείων ενεργητικής αυτοάμυνας.


Διεύθυνση

Με­σο­γεί­ων 226, Τ.Κ 15561, 

Χο­λαρ­γός, Αθήνα

Βρείτε μας στον Χάρτη!

Επικοινωνήστε Μαζί μας!

Τηλ.:210 6536082

Email:info@colosseumgym.gr

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτ- Πάρ 7:30–23:59

Σάββατο 10:00–20:00

Κυριακή 10:00–16:00